• traeningslokale1
  • fysio sonderborg reception
  • fysio sonderborg traeningslokale1
  • fysio sonderborg ultralydsskanning
  • fysio sonderborg traeningslokale
  • fysio sonderborg traening2
  • fysio sonderborg traening4
  • fysio sonderborg lobestilsanalyse
  • fysio sonderborg forside10

Sexologisk rådgivning

Sexologisk rådgivning for individuelle og par, ved Pia Lena Hamborg

Sexologisk rådgivning henvender sig til personer der har vanskeligheder i deres sexualitet og eller samliv der vedrører deres sexliv. Det kan være problematikker der hindrer en person i at opnå intimitet og nærhed med sin partner.

Ved sexologisk rådgivning søger personen og rådgiveren i samarbejde at identificere årsagen til konkrete problematikker bag et sexuelt problem.

Jeg gør som rådgiver og i min uddannelse, brug af en metode der hedder ISTDP, som står for Intensiv dynamisk korttidsterapi. Konkret er der tale om rådgivning og samtaler mellem en klient, dennes partner når det er relevant og jeg som sexologisk rådgiver. Der er aldrig nogen berøring af klienten og denne er altid påklædt.

Sexologisk rådgivning for individuelle og par, ved Pia Lena Hamborg

Som klinisk sexologi studerende tilbyder jeg sexologisk rådgivning. Jeg læser klinisk sexologi hos sexologiuddannelsen i Sorø og forventer at få min autorisation i 2019 efter min 3 årige uddannelse afsluttes med bestående eksamen.

Jeg tilbyder således rådgivende samtaler ud fra det niveau jeg uddannelsesmæssigt har opnået på nuværende tidspunkt og læner mig sideløbende op af den erfaring jeg har som sygeplejerske med patientsamtaler. Under uddannelsen har jeg løbende supervision fra uddannede sexologer og psykologer.

Priser:

Individuelle samtaler 495,00
Par samtaler 650,00

Varighed Første samtale 60 min.
Efterfølgende samtaler 45 min.

Sexologisk rådgivning

Går du og bøvler med seksuelle vanskeligheder af mindre eller større karakter og har du svært ved at tage kontakt til en sundhedsfaglig/sexologisk rådgiver der kan hjælpe dig.

Eller er du i tvivl om, om du vil kunne åbne dig overfor en fremmed og sidde ansigt til ansigt med en rådgiver og tale om seksuelle problemer så er dette et tilbud til dig.

Som et nyt tilbud kan du nu abonnere en måned af gangen på online “mini-rådgivning”.

Det foregår sådan at du tegner et abonnement for en måned af gangen hvor du een gang i ugen kan samle op til 3 spørgsmål som du sender til mig, Sexologisk rådgiver, Pia Lena Hamborg, og jeg besvarer hver torsdag dine 3 spørgsmål på bedste vis udfra de data du har givet mig omkring din situation, alder, helbredstilstand etc.

Du må ikke sende mig billeder, cpr.nr.eller lign.men ellers bliver al data behandlet med fortrolighed og jeg er underlagt samme tavshedspligt som det er tilfældet hvis du havde en personlig samtale med mig i klinikken, hos Fysio Sønderborg.

Jeg skal dog gøre dig opmærksom på at jeg pga at der er tale om online-rådgivning eller via mail, ikke kan gå nær så dybt ind i en rådgivning som det er muligt ved en personlig samtale.

Rådgivningen kan være i forhold til problemer såsom rejsningsproblemer, smerter ved samleje, manglende lyst, manglende orgasme eller lignende.

Tegner du abonnementet er du bundet for 1 måned af gangen startende d.1.i måneden og kan således sende mig op til 3 spørgsmål som jeg vil besvare udfra dine oplyste data den førstkomne torsdag i samme uge, eller efterfølgende uge såfremt d.1.falder på en fre,lør,søn.

Har du yderligere spørgsmål kan du kontakte mig på tlf.53626906, eller via email: plh@pialena.dk

Eller naturligvis booke en aftale her via Fysio Sønderborg.

Det koster 699 dkkr at tilmelde sig en mdr.rådgivning og indeholder muligheden for at få besvaret 3 spørgsmål pr.uge der vedkommer dig selv og dine seksuelle vanskeligheder. Det er således ikke en spørgekasse for en samlet gruppe men vedkommer eet individ.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Bemærk også Fysio Sønderborg facebook side med opslag omkring foredrag omkring seksualitet og seksuel sundhed.