Sønderborg Ryg & Idrætsklinik

Sønderborg ryg og idrætsklinik er en specialiseret klinik under Fysio Sønderborg 

Vi har specialviden indenfor akutte og langvarige skulder-, nakke-, bækken- og rygproblematikker. Desuden har vi stor erfaring med at løse langvarige hovedpineproblemer. Vores fornemmeste opgave er at optimere vores patienters fysiske og mentale sundhed.
 
Vores målsætning er at kunne behandle din skade indenfor 24 timer efter henvendelse til klinikken. Vores vision er at være den førende sundhedsvirksomhed i Sønderborg og omegn og patienternes første valg. Patienterne skal mødes med høj faglighed af et personale, hvor respekt overfor det enkelte menneske er i højsæde. 
 
Du vil møde professionelle fysioterapeuter, efteruddannet indenfor ryg og idrætsskader. Vi behandler primært udfra Mulligan- og Mckenziemetoden. Vi er en klinik i bevægelse, altid på forkant med den nyeste udvikling og hvor innovation er en naturlig hjørnesten i vores arbejde/behandling.
 
Klinikken har mere en 15 års erfaring indenfor behandling og rehabilitering af rygpatienter og arbejder sammen med Rygcenter Syddanmark. 
Vi er er en klinik uden tilskud fra den offentlige sygesikring, men er du medlem af sygesikring danmark kan du få tilskud derfra. 

Fysio Sønderborg vægter trivsel blandt personalet højt og det vil afspejle sig i vores møde med patienterne. God service er en dyd for os og alle skal føle sig velkommen i klinikken uanset alder, køn og kulturel baggrund. Vi favner bredt og bestræber os på at have tilbud til alle.

Løbestilsanalyser og ultralydsskanninger, som er relevante for din undersøgelse, samt tape eller elastikker er inklusiv i honoraret.

Priser

Normal Førstegangsundersøgelse - 30 min. 460 kr
Udvidet Førstegangsundersøgelse - 40 min 499 kr.
Udvidet lænderygundersøgelse - 90 min 890 kr
Normal behandling 30 min. 290 kr
Kort behandling. Under 15 min 195 kr 

Vi holder Sønderjylland i bevægelse.